Thinne Schubert

Uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 1992
som bygningsarkitekt, og har sidenhen
fra ansættelser hos SHL, 3XN, Kjær og Richter
og senest som designansvarlig hos Baks Arkitekter,
specialiseret sig indenfor interiørdesign og inventar.

Med mange års erfaring som arkitekt, etablerede jeg i 2021 Interiør Thinne Schubert, hvor mit arbejde spænder på tværs af flere discipliner fra interiørdesign til private hjem og virksomheder til renovering, design og haver.

Jeg er drevet af min store passion for interiør og af at undersøge, hvordan vi oplever og lever i bygningers rum. Snarere end at starte fra et tomt hvidt ark, sætter jeg stor pris på at arbejde inden for en eksisterende ramme, hvor jeg kan se nye muligheder og skabe nye sammenhænge.

Jeg møder dig, dit hjems historie og dine drømme med respekt, stor indlevelse, entusiasme og erfaring.

Det er i vores huse og bygninger, vi bruger langt det meste af vores tid. Det er her vi arbejder og fordyber os, her vi lader op eller slapper af, og det er her man også bare har lyst til at være. Enten alene, med familien eller i de fællesskaber vi måtte være en del af.

Når interiør design er skabt med omtanke og med forståelse for det liv der leves, kan det gøre en stor forskel ikke kun æstetisk, men også i de små hverdagsøjeblikke. Min vision er at skabe personlige og meningsfulde hjem og rum.